Skip to the main content.
Log in
Log in

TEAM SPENSE

HQ: Oslo

8

Anna Bølgen

Office Manager

Med stødig hånd og tydelige avklaringer har Anna stålkontroll på interne prosesser og dokumentasjon.

RonnyOlsenTeamSpense

Ronny Olsen

VP Engineering

Solid erfaring fra finans- og betalingsindustrien via Klarna og Arvato. Ronny er rett mann på rett plass, hvor han sammen med eksterne leverandører som Stacc står utvikling, drift og vedlikehold av våre tjenester.

erikkulterud400x400

Erik Kulterud

Chief Operating Officer

Leder med erfaring fra Klarna, Avensia og Optin Bank. Kommersiell kompetanse kombinert med unikt engasjement for hvordan betaling kan bli en fantastisk opplevelse.

JBteamspense

Jonas Berthelsen

Head of Commercial

Oppvokst i Møller-systemet som selger og salgssjef gjennom et tiår. Jonas vet alt som vites kan om hvordan bilbransjen håndterer salg av varer og tjenester. Et unikum for Spense.

5

Elmira Mehr

Key Account Manager

En av de desidert beste ressursene fra Santander har funnet veien til Spense. Med sin nese for salg og gode forståelse av prosessene som medfølger, jobber Elmira tett med våre kunder for å sikre at de lykkes.

9-1

Jonas Lisgård

Chief Executive Officer

Visjonær av dimensjoner. Jonas ser ingen begrensninger. Det har ført til at utallige barrierer har blitt brutt av Spense. Hans erfaring fra "payments" er hentet fra hans roller i Svea Finans, Collector Bank og BRAbank.

FrankMartinsen

Frank Martinsen

Chief Financial Officer

Partner i Venditio & Co samt. tidligere CFO i Gambit Hill and Knowlton. Frank har jobbet som konsulent innen finans og økonomi i mange år, og står alltid trygt i sine vurderinger.

4

Kevin Collettmüller

Head of Sales

Det finnes ingen bedre relasjonsbygger. Kevin har lang erfaring fra finans via bl.a. Resurs Bank og bidrar til at Spense står støtt i forståelsen av markedet når det gjelder betalinger.

thomasgunnarsson400x400

Thomas Gunnarsson

Strategic Advisor

Erfaren, kompetent leder og styremedlem som alltid har gode råd på lager. Tidligere CEO i Collector Bank, nå Managing Partner i Venditio & Co.

1

Thelma

Chief Barking Officer

Thelma er ikke alltid på jobb, men ved oppmøte er leveransen upåklagelig!

 

Time to do it the Spense way